Kategóriák
Hírek

Tv-torony környezete: Az Aktív Misina-terv nyerte a közönségszavazást

Lezárult a Tv-torony környezetére, azaz a Misina-tető fejlesztésére kiírt közönségszavazás. A végeredmény szerint az Aktív Misina terve nyert, azaz mozgás- és túraközpont lesz a hegytetőn. A Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Kft. a nyertes koncepcióterv alapján megindítja a tervezési beszerzési eljárást az engedélyezési és a kiviteli tervekre vonatkozóan. A tervezés és az engedélyezési eljárás hozzávetőleg 4 hónapot vesz majd igénybe.

Mint megírtuk korábban, a pécsi önkormányzat ötletpályázatot írt ki a Misina-tető fejlesztésére. A terv már a kiíráskor is az volt, hogy a legjobb ötletek egyikét, avagy a legjobb három ötlet egyfajta elegyét valósítják meg a Tv-toronynál. A befutott lakossági pályázati ötletek után végül három tervezet versengett, amely szerint aktív, interaktív vagy családi lehetett volna a Misina.

A pécsi önkormányzat hétfői sajtóközleménye szerint ugyan nemsokon múlt a családi Misina ötletének sikere, végül az Aktív Misina terve nyert. A közönségszavazáson mintegy 19 ezren vettek részt.

Tovább a teljes cikkhez:

Tv-torony környezete: Az Aktív Misina-terv nyerte a közönségszavazást

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük